Agent: Vidić ostaje u Interu

Izvor: Sportal.rs, 24.Mar.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent: Vidić ostaje u Interu

Od dolaska u Inter iz Mančester junajteda Nemanja Vidić je imao dosta problema. Nije često dobijao šansu kod trenera Roberta Manćinija, a nedano su se pojavile informacije o sukobu sa strategom "neroazura". Prema italijanskim medijima, jedini logičan potez je napuštanje Serije A, što je međutim agent Silvano Martina u poslednjoj izjavi demantovao.

- Da li će Nemanja da ostane u Interu? Mislim da hoće, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ima još dve godine ugovora - kazao je Martina za Gazeta TV, prenosi portal Fudbal Italija.

U javnosti se komentarisala izjava Martine da bi srpski defanzivac trebalo češće da bude na terenu.

- Ne mešam se u posao trenera, ali ako je igrač koji je i moj prijatelj optužen za nešto što nije rekao, onda osećam potrebu da kežem nešto. Vidić je veliki profesionalac i nikada nije imao problem sa nekim, pa ni sa Manćinijem - zaključio je Martina.

(Foto: Beta/AP Photo/Giuseppe Ungari)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.