Afera Gigs: Rajan na lečenju zavisnosti od seksa!

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jun.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Afera Gigs: Rajan na lečenju zavisnosti od seksa!

Rajan Gigs dobio je oproštaj od supruge Stejsi, uprkos svim skandalima koji se u poslednje vreme vezuju za njega. Fudbaler Mančester Junajteda prihvatio je da ide na lečenje zavisnosti od seksa, u pokušaju da spasi brak.

Rajanova supruga Stejsi i dalje ne veruje u Natašinu priču i voljna je da podrži supruga sa kojim ima dvoje dece i koji joj je priznao da „ne može da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nastavi bez nje“.
- Rajan je bolestan i potrebna mu je moja pomoć i dok god bude radio ono što je obećao naš brak će opstati – poverila se Stejsi prijateljima. – Moj muž nikad nije voleo Imodžen, a Nataša je lažljivica. Naša porodica će savladati teškoće.
Za to vreme Rodrijeva, još uvek supruga, Nataša prijateljima je navodno rekla da žali zbog gužve koju je izazvala i da želi da se izvini drugoj gospođi Gigs.
- Žali zbog bola koji je nanela Stejsi. Nije želela da se ovako završi. Zna da to što su ona i Rajan radili nije bilo u redu, ali nadala se da će zauvek ostati tajna. Sada ne može da spava i želi da se izvini – kaže Natašin prijatelj koji, naravno, ne objašnjava zašto je sama ispričala medijima o vezi sa Rajanom.
Rajan i Stejsi Gigs trenutno su u Španiji, u pokušaju da izbegnu britanske medije i tvrdi se da su dogovorili zajednički sastanak sa Rodrijem u pokušaju pomirenja. Zna se i da je Rajan ponudio mlađem bratu 250.000 funti za njegovo ćutanje o svemu što bi dodatno moglo da ga kompromituje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Gigs ide na odvikavanje od seksa?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2011, 13:10

Rajan Gigs planira da ide na odvikavanje od seksa kako bi sačuvao brak sa Stejsi. Britanski mediji pišu da je supruga oprostila udbaleru Mančester Junajteda, ali mu je rekla da mora da poradi na svojim problemima, tačnije na svojoj zavisnosti od seksa...Poznato je da je Gigs imao aferu sa Imodžen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.