AKO SE UKAŽE PRILIKA: Murinjo bi da se vrati u Mančester

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 12:48

AKO SE UKAŽE PRILIKA: Murinjo bi da se vrati u Mančester

Portugalac smatra da nije završio posao na "Old Trafordu".

Žoze Murinjo želi da se vrati u Premijer ligu, pošto planira da preuzme fudbalski klub Mančester junajted, prenosi Dejli mejl. Murinjo (61) je trenutno bez angažmana, pošto je pre nekoliko nedelja dobio otkaz u Romi.

Portugalski trener je već vodio Mančester junajted od maja 2016. do decembra 2018. godine. Murinjo je sa Mančester junajtedom osvojio Ligu Evrope, engleski Liga kup i Komjuniti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šild, ali je zbog loših rezultata dobio otkaz u decembru 2018. godine. Dejli mejl prenosi da portugalski trener lobira da preuzme Mančester junajted, koji trenutno vodi Erik Ten Hag.

🚨 José Mourinho would be interested returning to Man United to work with Sir Jim Ratcliffe and INEOS, claims @MailSport 😲 pic.twitter.com/qF2T06kBLB

— OneFootball (@OneFootball) February 1, 2024

- Murinjo oseća da ima 'nezavršen posao' pošto je u decembru 2018, nakon serije loših rezultata napustio klub iz Mančestera. Za njega je to misija da ponovo preuzme Junajted, ako se naravno ukaže prilika - naveo je za Dejli mejl izvor blizak portugalskom treneru.

Britanski mediji podsećaju da se Mančester junajted nalazi tek na devetom mestu na tabeli Premijer lige, ali navode da Ten Hag za sada ima podršku čelnika kluba.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.