Hit: Najmlađa Babuška Madonina vršnjakinja!

Izvor: Poznati.info, 29.Maj.2012, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Najmlađa Babuška Madonina vršnjakinja!

Šeron Stoun, Mišel Fajfer i Madona imaju 54 godina, kao i Alevtina Begiševa najmlađa članica Evrosong babuški. Babuške ukupno imaju 515 godina!

Prema ocenama javnosti, najsimpatičniji takmičari ovogodišnje Evrovizije su bile upravo Babuške, predstavnice Rusije koje su osvojile drugo mesto na ovom takmičenju. Informacija o njima nema puno, ali je svakako interesantna ona da je ukupan >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << zbir godina Babuški iznosi fantastičnih 515 godina! Pet vekova u samo šest živahnih bakica!

Najmlađa članica grupe  je Alevtina Begiševa koja ima 54 godine, koja ima isto godina koliko i Šeron Stoun, Mišel Fajfer i kraljica pop muzike Madona. Neverovatno, zar ne? Botoks dame ili simpatične bakice? Telegraf.rs vam predstavlja Babuškinu generaciju.

Šeron Stoun

Glumica, producent i bivši foto model, rođena je 1958. godine. Bivša mis Pensilvanije, glumom je počela da se bavi 1980. godine a jedna od njenih najzapaženijih uloga je uloga u filmu “Niske strasti”. Bez obzira na probleme i nedavnu borbu sa teškom bolesti, glumica i u ovim godinama izgleda odlično.

Mišel Fajfer

Glumica, rođena aprila 1958. godine, karijeru je započela ranih osamdesetih da bi veću pažnju privukla ulogom u filmu Lice sa ožiljkom. Poznata je po filmovima Doba nevinosti, Jednog lepog dana i Opasni umovi.

Madona

O kraljici popa ne treba mnogo govoriti, jedna je od retkih koja svoje godine ne krije, rođena je 1958. godine. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada kroz svoju karijeru i nosilac mnogo rekorda u muzičkom svetu, među kojim je titula najprodavanijeg ženskog muzičkog umetnika svih vremena, sa procenjeno 300 miliona prodatih albuma.

Pogledajte još jednom kako je izgledao nastup simpatičnih Babuški na Evroviziji:

Izvor: Telegraf.rs


Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT: Najmlađa Babuška vršnjakinja Madone i Šeron Stoun!

Izvor: Scandal.rs, 29.Maj.2012

Šeron Stoun, Mišel Fajfer i Madona imaju 56 godina, kao i Alevtina Begiševa, najmlađa članica Evrosong babuški. Babuške ukupno imaju 515 godina! Prema ocenama javnosti, najsimpatičniji takmičari ovogodišnje Evrovizije su bile upravo Babuške, predstavnice Rusije koje su osvojile drugo mesto...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.