Sve za umetnost: Žena se skinula gola i zajašila krov (foto)

Izvor: Scandal.rs, 31.Okt.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve za umetnost: Žena se skinula gola i zajašila krov (foto)

Po vetrovitom jesenjem danu, ova žena je sedela na krovu četiri sata – skroz gola. Kako piše londonski “Metro”, sve je to bio deo jednog neuobičajenog umetničkog performansa.

Prolaznici koji su se zatekli u londonskoj četvrti Ist End, nisu mogli da veruju svojim očima kada su ugledali nudistkinju kako sedi na vrhu krova raširenih nogu

Umetnica Popi Džekson izvela je ovaj poduhvat kao deo umetničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << postavke. Rakel Rodrigez, koja je svedok ovog nastupa baš i nije oduševljena.

“Ne znam kako se izvukla sa ovime. Da sam je krenula da se šetam gola, verovatno bih bila uhapšena. Ima mnogo kancelarija okolo, ljudi ne rade svoj posao već gledaju u nju.”

Bez ijedne krpice na sebi ova žena se tresla i verovatno navukla ozbiljnu prehladu. Svoj performans nazvala je “Istraživanje pitanja povezanih sa privremenošću, telo na vidiku, prezentovanje pola kroz razmatranje korišćenja tela u performansu kao deo aktivističke vežbe”.

Kraće rečeno, skinula se gola i sela na krov.

Right now at #toynbeehall. What’s happening? #nakedwomanonroof pic.twitter.com/dg0ydtAzi1

— Raquel Rodrigues (@raquelwatdahell) October 30, 2015

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.