Paratići stigao u London, Juve prodaje četvoricu za 200 miliona, šokantan ishod oko Dibale?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paratići stigao u London, Juve prodaje četvoricu za 200 miliona, šokantan ishod oko Dibale?

Neočekivana ponuda za Argentinca, na putu da bude prihvaćena. Još trojica igrača Juventusa bi mogla da završe u PL, klubu potreban novac da završi poslednja dva pojačanja.

Juventusu se žuri, Paratići je otputovao u London, na prodaju su trojica igrača. Perin posle propalog transfera u Benfiku sada interesuje Aston Vilu, videćemo šta će od svega biti.

Ipak, dva mnogo veća imena su u igri. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slede pregovori sa Evertonom oko Keana, suma je 40 miliona evra, jedini spor je oko klauzule po kojoj Juventus može da otkupi mladog napadača. Veruje se da će Italijani spustiti malo cenu, kako bi uneli odredbu u njegov ugovor.

I treća, najvažnija stvar. Engleski mediji pišu da je Totenhem ponudio 90 miliona evra za Dibalu i da Juve razmišlja o prodaji.

Takođe, treba završiti posao oko Kansela, 55 miliona evra je ponuda Sitija, probali su da je smanje uvođenjem Danila u trejd, ali Juve nije zainteresovan, želi samo keš.

Računaju da bi od pomenuta četiri transfera mogli da zarade blizu 200 miliona evra i ovaj prelazni rok završe u velikom plusu. Do sada su već prodali igrače za sumu od oko 100 miliona.

Novac im je potreban, dobili bi sredstva za dovođenje dvojice napadača.

Jedan je, svi znaju, Mauro Ikardi, a drugi Enriko Kjeza. Iako Fiorentina ne želi da pusti mladog reprezentativca, on i dalje insistira da ode, nezadovoljan je i predstavlja problem. Videćemo na kraju šta će od svega biti, ali jasno je koje su dve glavne mete Juventusa do kraja prelaznog roka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.