Matematika nije na njegovoj strani: Francuz bi za kraj protiv Novaka i Endija

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matematika nije na njegovoj strani: Francuz bi za kraj protiv Novaka i Endija

Za sada su poznata samo tri učesnika završnog ATP turnira u Londonu, a to su Novak Đoković, Endi Marej i Sten Vavrinka, dok se za preostalih pet mesta i dalje vodi borba.

Istina, Miloša Raonića i Keija Nišikorija deli samo još teorija da obezbede vizu za London, au borbi za poslednja tri mesta nalazi se veliki broj igrača. Trenutno pozicije šest, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sedam i osam zauzimaju Gael Monfis, Dominik Tim i Rafael Nadal, ali bez šanse nisu Tomaš Berdih, Marin Čilić i David Gofan.

Daleko slabije šanse od njih ima Lukas Puj koji je na 13. poziciji sa čak 1300 bodova manje od osmoplasiranog Nadala. Ipak, kako je u završnici sezone u opticaju veliki broj bodova mladi Francuz ne gubi nadu.

- I dalje se nadam da mogu na završni turnir. Znam da će to biti veoma težak zadatk za mene, ali dok god postoji matematička mogućnost boriću se - rekao je 22-godišnji francuski teniser.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.