Da li je na pomolu senzacija u Londonu? Hoće li Marej ostati bez polufinala?

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je na pomolu senzacija u Londonu? Hoće li Marej ostati bez polufinala?

Ma koliko na prvi pogled izgledalo neverovatno, nije i nemoguće.

Ukoliko Švajcarac Stanislas Vavrinka protiv Mareja ponovi, na primer, onu partiju iz finala US Opena, kada je savladao Novaka Đokovića i osvojio poslednji Gren Slem turnir u ovoj sezoni, svašta je moguće u Londonu!

Posle sinoćnje pobede nad Marinom Čilićem od 2:0 u setovima (7:6 i 7:6), Vavrinka ne samo da je zadržao svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šanse za plasman u polufinale, nego je i zapretio prvom favoritu Endiju Mareju da će možda ostati bez istog.

Naime, ukoliko Vavrinka sutra u dva seta savlada Mareja, a Nišikori bude bolji od Marina Čilića, aktuelni svetski ''broj 1'' ostaće bez plasmana u polufinale, a Novaku Đokoviću bi bio otvoren put do povratka na tron!

Naravno, Vavrinki će biti veoma teško da trijumfuje bez izgubljenog seta, ali ono što bi možda mogli da uveća njegove šanse, jeste činjenica da je Marej juče na terenu proveo gotovo tri i po sata u borbi sa Nišikorijem, koji je pokaao da Britanac baš i nije neranjiv u ovom trenutku.

U svakom slučaju, završnica takmičenja u grupi ''Džon Mekinro'' mogla bi da bude veoma zanimljiva.

U Raonića smo se nedavno uzalud nadali, ko zna, možda nas sada obraduje ''Stan the Man''.

Tabela posle prva dva kola:

1. Marej 2-0 (4:1)

2. Nišikori 1-1 (3:2)

3. Vavrinka 1-1 (2:2)

4. Čilić 0-2 (0:4)

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.