Brutalna borba, Mari bolji od Nišikorija!

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalna borba, Mari bolji od Nišikorija!

Prvi teniser sveta Endi Mari ostvario je i drugu pobedu na završnom turniru u Londonu i praktično obezbedio plasman u polufinale. Mari je posle velike borbe i velikog preokreta uspeo da savlada Keija Nišikorija sa 6:7(9), 6:4, 6:4.

Japanski teniser odigrao je u većem delu sjajan meč, uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je da dobije prvi set iako je propustio četiri set lopt, ali ipak nije uspeo da završi posao.

U drugom setu Nišikori je neutralisao prednost brejka, izjednačio je na 4:4, ali je Mari pokazao zbog čega je u ovom trenutku najbolji na svetu.

Dobio je preostala dva gema, a onda je u trećem setu iskoristio psihološku prednost. Prvo je napravio brejk u trećem gemu, potom i u petom, ali ni Nišikori nije odustao.

Uspeo je Japanac da vrati jedan brejk i smanji na 5:4, ali je Mari u desetom gemu posle tri sata i 20 minuta uspeo da odservira za veliki trijumf

Mari je meč završio sa 30 vinera i 38 neiznuđenih grešaka, dok je Nišikori imao 35 vinera i 51 grešku.

Rival Mariju u trećem meču biće Stan Vavrinka.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

London - Vavrinka ostao u trci za polufinale

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2016, 00:39

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka ostao je u trci za plasman u polufinale završnog Mastersa u Londonu nakon što je u drugom kolu grupe 'Džon Mekinro' u dva seta savladao Marina Čilića...Drugi meč drugog kola u grupi 'Džon Mekinro' na završnom Mastersu u Londonu završen je trijumfom Stanislasa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.