Čelsi i Juve na pragu dogovora, Abramovič aminovao dva velika pojačanja, Plavci će biti baš moćni!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020, 10:59

Čelsi i Juve na pragu dogovora, Abramovič aminovao dva velika pojačanja, "Plavci" će biti baš moćni!

Izgleda da su klubovi stigli do završne faze pregovora, a Lampard će pride dobiti novac za dva velika transfera...

Juventus je sve karte bacio na Žorginja, bez obzira hoće li Pjanić na kraju završiti u Barseloni. Sari želi svog "trenera" na terenu i Italijani nude trampu, Federiko Bernadeski bi mogao u London.

Italijanski reprezentativac vredi oko 40 miliona evra, bio bi idealna zamena za Vilijana koji će napustiti klub kao slobodan igrač.

Ide >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Pedro, ima ponudu Rome, mada se opet pominje Juventus, a Roman Abramovič će nagraditi Lampsa za dobru prvu sezonu sa dva pojačanja.

Naime, ruski tajkun je spreman da uloži novac u levog beka, Bena Čilvela iz Lestera. "Lisice" su tražile oko 70 miliona, ali posle pandemije, cene su realnije, pa bi ovaj odlični spoljni igrač mogao da za 60-tak miliona pređe na "Stamford Bridž". Želi ga i Siti, ali on bi radije u Čelsi gde će sigurno igrati. U tom slučaju, Lampard bi prodao Interu ili Juventusu Emersona Palmijerija koji ionako želi da napusti klub.

Drugo pojačanje biće u ofanzivi i možda i klupski rekord za "Plavce".

Ako uspeju da dovedu Sanča, on će biti plaćen više od Kepe koji je doveden za 80 miliona i sada predstavlja problem jer Lampard nije zadovoljan baskijskim golmanom. Osim Sanča, opcije su Timo Verner iz Lajpciga, njegov trener Nagelsman je rekao da nema šanse da ga zadrži, da je prelomio i hoće u PL. Ako Verner ode u Liverpul gde ga čeka Klop, Čelsi bi mogao da se ustremi na Kaija Haverca iz Leverkuzena ili eventualno Musu Dembelea iz Liona koga će Francuzi prodati zbog teške finansijske situacije. Već je stigao Hakim Zijeh, Žiru je produžio ugovor na godinu dana, Abramovič je tražio da se menadžer izjasni na koga ne računa, kako bi se smanjio budžet za plate.

U ovom trenutku, osim Vilijana i Pedra kojima ističu ugovori, Palmijerija ili Markosa Alonsa, "vise" još Ros Barkli za koga se čeka ponuda Njukasla, Lampard ne računa ni na Bačuaija, Drinkvotera koji je na pozajmici u Vili, Zapakostu, Bakajoka, Babu Rahmana, Mozesa i još niz igrača koji će se vratiti u klub, ali se "Penzioneri" nadaju da će ih ponovo poslati na pozajmicu, ili prodati...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.