Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekamovi doniraju garderobu sa vjenčanja Harija i Megan

LONDON - Dejvid i Viktorija Bekam doniraju svoju garderobu koju su nosili na vjenčanju princa Harija i Megan Markl da bi prikupili novac za žrtve prošlogodišnjeg napada u Mančesteru u kome se poginule 22 osobe.

Donacije fanova će otići fondu za pomoć "Mi volimo Mančester", prenio je BBC.

Dejvid je nosio sivo Diorovo odjelo sa svojim inicijalima ušivenim u unutrašnjosti odjela, a Viktorija tamno plavu haljinu iz sopstvene kolekcije.

Fanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << će biti u prilici da osvoje njihovu garderobu u onlajn izvlačenju kupovinom karata sa početnom cijenom od 18 funti.

Dejvid je rekao da oni doniraju svoju garderobu da bi podržali neverovatan rad fonda i porodice pogođene Mančesterskim napadom prošle godine.

To support the incredible work of The We Love Manchester Emergency Fund and the families affected by the Manchester attack last year, @davidbeckham and I have partnered with @omazeworld to give you the chance to own our wedding outfits. Please visit omaze.com/beckham for details. x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jun 7, 2018 at 11:09am PDT
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Bekamovi doniraju garderobu sa venčanja princa Harija i Megan Markl

Izvor: Story, 08.Jun.2018

Dejvid i Viktorija Bekam doniraju svoju garderobu koju su nosili na venčanju princa Harija i Megan Markl da bi prikupili novac za žrtve prošlogodišnjeg napada u Mančesteru u kome se poginule 22 osobe. Donacije fanova će otići fondu za pomoć “Mi volimo Mančester”, preneo je Bi-Bi-Si. Dejvid...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.