Izvor: HotSport.rs, 11.Okt.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNAŽNI SRPSKI DEČACI: Braća Kajdoči osvojili četiri medalje na EP!

Mladi srpski dizači tegova braća Tamaš i Tivadar Kajdoči osvojili su četiri medalje na šampionatu Evrope za takmičare do 23 godine u Litvaniji.

Tamaš, koji ima samo 18 godina, osvojio je srebrnu medalju u izbačaju, a bronzane u trzaju i biatlonu, dok je 22-godišnji Tivadar osvojio bronzu u izbačaju.
Braća Kajdoči članovi su Spartaka iz Subotice, a njihov trener Stipan Vert ujedno je i selektor reprezentacije. 
Ministar omladine i sporta Vanja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Udovičić čestitao je danas mladim srpskim dizačima tegova Tamašu i Tivadaru Kajdočiju osvajanje četiri medalje na šampionatu Evrope u Litvaniji.
– Srpski sportisti postigli su istorijski uspeh na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova za juniore i mlade seniore. Četiri medalje su ogroman uspeh i mnogo obećavaju. Upravo su oni mlade nade ovog olimpijskog sporta. Tek vam sada predstoji teška borba, veliki trud i rad kako biste još više napredovali, ali ja verujem u vas i ne sumnjam da ćete nas u budućnosti još mnogo puta opradovati. Svaka čast momci – naveo je Udovičić.
The post SNAŽNI SRPSKI DEČACI: Braća Kajdoči osvojili četiri medalje na EP! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Udovičić čestitao braći Kajdoči

Izvor: Blic, 11.Okt.2015

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je mladim srpskim dizačima tegova Tamašu i Tivadaru Kajdočiju osvajanje četiri medalje na šampionatu Evrope u Litvaniji..."Srpski sportisti postigli su istorijski uspeh na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova za juniore i mlade seniore. Četiri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.