Bosancu stigla neobična pošiljka iz Litvanije, carinici se zaprepastili kad su videli paket!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosancu stigla neobična pošiljka iz Litvanije, carinici se zaprepastili kad su videli paket!

U carinskom referatu Pošte Sarajevo ovlašćena službena lica Uprave za indirektno oporezivanje otkrila su 400 grama kanabisa u preporučenoj pošiljci koja je stigla iz Litvanije.

Sprovodeći pojačane mere na sprečavanju krijumčarenja u međunarodnom poštanskom saobraćaju, ovlašćena službena lica Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja u Regionalnom centru Sarajevo izvršila su kontrolu preporučene pošiljke iz Litvanije, prenosi radiosarajevo.ba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Pošiljka je bila namenjena fizičkom licu nastanjenom na području Sarajeva. Tom prilikom otkriveno je da pošiljka sadrži 400 grama opojne droge kanabis, odnosno cvetova iste s pripadajućim semenkama.

U saradnji sa Odeljenjem za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga MUP-a Kantona Sarajevo ova pošiljka je oduzeta te sprečeno neovlašćeno prometovanje narkotičkim sredstvima.

(Telegraf.rs / Izvor: radiosarajevo.ba)


Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.