Ðavoli saznali cenu za prvu metu

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðavoli saznali cenu za prvu metu

Da li je Junajted ovo spreman da plati?

Mančester junajted ce narednog leta sasvim sigurno potrošiti hrpu novca na pojačanja, kako su u tekućoj sezoni ostali gotovo bez šansi za osvajanje trofeja.

Ispali su u FA kupu, u Premijer ligi su peti na tabeli, dok se u četvrtfinalu Lige šampiona sastaju sa Barselonom i malo ko veruje, naročito nakon pada u formi, da mogu da izbace katalonski sastav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u borbi za polufinale.

Rezultati na kraju sezone će presuditi Ole Gunaru Solskjeru, ali se očekuje da Norvežanin dobije poverenje uprave i da će mu "Đavoli" ponuditi novi ugovor.

Dakle, naredno leto će biti veoma važno za klub sa "Old Traforda", pokušaće što bolje da se pojačaju, a utisak je da je prva želja uprave mladi fudbaler Borusije Dortmund Džejdon Sančo.

Engleski reprezentativac je eksplodirao u dresu "Milionera", postigao je osam golova i upisao 12 asistencija na 26 nastupa u Bundesligi ove sezone, a nalazi se i u ozbiljnim planovima Gereta Sautgejta u reprezentaciji Engleske, očekuje se da bi protiv Češke na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo mogao da se nađe u startnoj postavi.

Junajted je navodno spremio 80 miliona funti za njegove usluge, ali da li će to biti dovoljno?

Sudeći prema najnovijim informacijama neće, kako je uprava kluba sa "Signal Iduna Parka" postavila cenu od 100 miliona funti za usluge engleskog reprezentativca.

U Mančesteru su uvereni da će postići dogovor sa "Milionerima", da li su spremni da povise ponudu za 20 miliona funti?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.