Zvezdinih odličnih 20 minuta, a onda... (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdinih odličnih 20 minuta, a onda... (video)

Nažalost, Liverpul je poveo protiv Zvezde iako srpski šampion za sada ostavlja mnogo bolji utisak nego protiv PSŽ-a.

U meču trećeg kola Lige šampiona, Liverpul je u 20. minutu poveo protiv Crvene zvezde sa 1:0.

Akciju je započeo Šaćiri, koji je proigrao Robertsona na levoj strani, ovaj centrirao za Firmina u ''srcu'' kaznenog prostora, koji najpre driblingom vara posrnulog Krstičića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a onda šalje precizan šut u Borjanovu mrežu - 1:0.

Samo tri minuta ranije, moglo je da bude obrnuto. Ebisilio je tada odlično izveo korner sa desne strane, pronašao je Babića koji šutira sa desetak metara, ali nažalost, zamalo neprecizno.

Zvezda je ostavila veoma dobar utisak do primljenog gola, nije se povukla, čak je u prvih 10 minuta imala terensku inicijativu...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdini fudbaleri u neverici, Stojković besan na sudiju - Liverpul iz penala uvećao prednost (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018

Loše je počelo u drugom poluvremenu....Posle dva gola prednosti u prvom poluvremenu, Liverpul je za nepunih pet minuta igre u drugom, stigao i do trećeg gola...I to posle penala na koji su fudbaleri Crvene zvezde imali mnogo promedbi...Mane je bio u prodoru po levoj strani u kaznenom prostoru Crvene...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.