Izvor: Piplmetar.rs, 29.Jun.2023, 00:31

Zvezdini „latino“ promašaji imaju nove klubove!

Dvojica Zvezdinih bivših igrača koji se nisu proslavili na „Marakani“ Argentinac Mateo Garsija i Peruanac Miguel Arauho pronašli su nove klubove.
Nekadašnje krilo crveno-belih Garsija koji je sa Zvezdom igrao u Ligi šampiona u sezoni 2019/20 postao je novi igrač meksičkog Atlasa.
Atlas je za Garsiju izdvojio ravno 1.000.000 evra, koliko je od prodaje Argentinca zaradio njegov prethodni klub španski Las Palmas. Ugovor je potpisan na tri godine, a brzonogom krilu dodeljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << broj sa brojem 10.
Što se Arauha tiče on je u Zvezdi proveo sezonu 2013/14. u kojoj je sa crveno-belima stigao do šampionske titule. Peruanac je novi angažman pronašao u američkoj MLS ligi i postao novi štoper Portlanda.
Prethodni Arauhov tim bio je holandski Emen, a u Portland dolazi kao slobodan igrač.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.