Zvezdina deca napravila čudo!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina deca napravila čudo!

Trener omladinskog tima Crvene zvezde Slavoljub Đorđević rekao je danas da su mladi fudbaleri tog kluba pobedom nad Olimpijakosom i prolaskom u narednu fazu Lige šampiona napravili čudo.

Zvezdini omladinci su pobedili Olimpijakos sa 1:0 i tako prošli u narednu fazu Lige šampiona kao drugoplasirani u Grupi B, iza Bajern Minhena, a ispred Totenhema i grčkog kluba.

"Čestitam mojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igračima na velikom uspehu koji su postigli. Malo je ljudi verovalo u njih. Ovo što su uradili kao najmlađi u Ligi šampiona, sa suženom rotacijom igrača, uz uporedno igranje domaćeg prvenstva je za svaku pohvalu.







Imaju veliki karakter i pokazali su još jednom da Zvezda ne mora da brine za budućnost", rekao je Đorđević posle utakmice u Atini.

"Ušli smo bojažljivo u taj meč, bio je težak trenutak za nas, imali smo i neke kikseve u prvenstvu, ali su na tom susretu videli da ne zaostaju za evropskim ekipama.







Potom je došao susret sa Olimpijakosom i tu su videli da imaju kvalitet da prođu grupnu fazu. Ostvarili smo veliki napredak u prethodnom periodu, u svakom segmentu", kazao je Đorđević.

Čestitao je svojim igračima na napretku tokom sezone i zahvalio je rukovodstvu kluba, a pre svega Draganu Mladenoviću i Nikoli Jeliću.

"Svi su napredovali, svaka im čast. Želeo bih da zahvalim rukovodstvu Crvene zvezde, Zvezdanu Terziću i Mitru Mrkeli, ljudima iz Omladinske škole, pre svih Draganu Mladenoviću i Nikoli Jeliću koji su jedini uz mene, verovali u ovu decu, kao i navijačima koji su nas maksimalno podržavali u svakom meču", istakao je Đorđević.

On nije želeo da razmišlja o potencijalnom rivalu u narednoj fazi, koga će Zvezda saznati u ponedeljak.



"Još su sveži utisci, nismo ni stigli da razmišljamo o tome. Ovo je bila kvalitetna grupa, igrali smo sa mnogo dobrim ekipama.







Ko god da bude, to je dvomeč, nešto drugačije u odnosu na grupnu fazu. Ono što mogu da obećam je da će deca dati maksimum protiv bilo kog rivala", rekao je Đorđević.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trener Zvezdinih omladinaca: Napravili smo čudo

Izvor: B92, 11.Dec.2019

Trener omladinskog tima Crvene zvezde Slavoljub Đorđević rekao je da su mladi fudbaleri tog kluba prolaskom u narednu fazu Lige šampiona napravili čudo.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.