Zvezdi sada mnogo teže - Ponovo Baltik ili na ostrvo!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi sada mnogo teže - Ponovo Baltik ili na ostrvo!

Nakon žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona u Nionu su izvučeni parovi drugog kola. Zvezda će ponovo na Baltik ili na mnogo težeg rivala što je realna solucija.

Ranije danas u Nionu je obavljen žreb prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na kojem je Crvena zvezda prošla prilično dobro.

Crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su za rivala dobili Spartaks iz Jurmale, a sada znaju šta ih čeka ukoliko uspešno preskoče prvu prepreku.

Ukoliko eliminišu šampiona Letonije, fudbaleri Crvene zvezde sastaće se sa boljim iz dvomeča Suduve iz Litvanije ili APOEL-a sa Kipra!

Crvena zvezda je bila među nepovlašćenim ekipama na žrebu za drugo kolo kvalifikacija tako da nije mogla da očekuje mnogo bolji epilog.

Pre početka žreba za drugo kolo UEFA je sve timove podelila u dve grupe, tako da Zvezda nije mogla da se ukrsti sa Dinamom iz Zagreba.

Grupa 1

Astana (Kazahstan)/Sutjeska (Crna Gora) - Midtjiland (Danska)

Ludogorec (Bugarska)/Krusejders (Severna Irska) - F91 Dudelanž (Luksemburg)/Videoton (Mađarska)

Kukeši (Albanija)/Valeta (Malta) - Olimpija (Slovenija)/Karabag (Azerbejdžan)

Kluž (Rumunija) - Pobednik preliminarne runde/Malme (Švedska)

Dinamo Zagreb (Hrvatska) - Flora Talin (Estonija)/Hapoel Ber Ševa (Izrael)

Grupa 2

Spartaks Jurmala (Letonija)/Crvena zvezda (Srbija) - Suduva (Litvanija)/APOEL (Kipar)

BATE Borisov (Belorusija) - HJK Helsinki (Finska)/Vikingur (Farska Ostrva)

Škendija (Makedonija)/Nju Sejnts (Vels) -

Kork Siti (Irska)/Legija (Poljska) - Spartak Trnava (Slovačka)/Zrinjski (Bosna i Hercegovina)

Alaškert (Jermenija)/Seltik (Škotska) - Valur Rejkjavik (Island)/Rozenborg (Norveška) - Torpedo (Gruzija)/Šerif (Moldavija)

Prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraju se 24. i 25. jula, a revanši su zakazani za 31. jul i 1. avgust.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloje je ''vidovit'', znate li šta je rekao pre žreba?!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2018

Posle današnjih vesti iz UEFA, oglasio se i šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević...Crvena zvezda u novu sezonu ulazi utakmicama protiv letonskog Spartaksa u prvom, a onda ako prođe dalje i protiv APOEL-a ili Suduve u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Svi već jedva čekaju...

Nastavak na Sportske.net...

Milojević: Spartakova prednost što su u takmičarskom ritmu, ali…

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2018

Spartaks, pa  - ako sve bude prema očekivanjima, a nema razloga da ne bude tako – APOEL. Uvek naravno može i lakše, ali utisak je da je Crvena zvezda dobro prošla na žrebu za uvodna kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener Vladan Milojević ipak upozorava da srpski šampion nikoga ne sme...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvezda već ima informacije: Spartaks prolazimo, Milojević dobro zna APOEL

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2018

Crvena zvezda je saznala koordinate na evropskoj mapi za ovo leto. Prvo Baltik i letonski Spartaks Jurmala, a onda ako sve bude kako treba, selidba u toplije krajeve i vreliju atmosferu protiv kiparskog APOEL-a. Posle žreba za prvo i drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, crveno-beli su već počeli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.