Zvezda protiv Pro Reka završava učešće Ligi šampiona

Izvor: B92, 14.Maj.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Pro Reka završava učešće Ligi šampiona

Vaterpolisti Crvene zvezde gostovanjem najtrofejnijem evropskom klubu Pro Reku završavaju ovosezonski nastup u Ligi šampiona.

Zvezdu, koja je zabeležila svih 13 poraza, čeka najteži mogući test protiv osmostrukog šampiona Evrope i prvoplasirane ekipe A grupe sa maksimalnim bodovnim učinkom.

"Igramo protiv velikog tima kakav je Pro Reko. Gledamo samo na taj meč i definitivno smo spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da im se suprostavimo", smatra trener Crvene zvezde Aleksandar Filipović, a prenosi LEN.

Golman Aleksandro Kralj raduje se duelu sa vaterpolo velikanom iz Đenoe.

"Uvek mi je drago kada igram protiv Pro Reka, ne samo što možemo puno da naučimo, već i da napredujemo. Puno smo vežbali i očekujem interesantan meč", poručuje Kralj.

Trofejni hrvatski trener sa klupe Pro Reka Ratko Rudić želi da njegov tim na dominantan način završi prvu fazu.

"Crvena zvezda je verovatno slabiji tim od ostalih u grupi, ali zaslužuje maksimalan respekt. Moramo da odigramo korektno i napravimo pravu pripremu za Fajnal-ejt u Hanoveru. Naš cilj tamo se zna", zaključio je trener tima, čiji su deo srpski reprezentativci Filip Filipović i Dušan Mandić.

Meč se igra u sredu na bazenu u Firenci sa početkom u 20.30.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.