Zvezda proslavila titulu: Ovde nam je mesto

Izvor: Mondo, 26.Apr.2019, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda proslavila titulu: Ovde nam je mesto

"Imamo borbe u prvenstvu Srbije, važno nam je da osvojimo titulu države koja sa pravom važi za zemlju košarke", poručio je predsednik regionalnog šampiona Nebojša Čović.

KK Crvena zvezda mts proslavila je ovog četvrtka na "Kalemegdanskoj terasi" osvajanje četvrtog trofeja ABA Lige, osvojenu nakon dobijene "majstorice" protiv Budućnosti.

Proslavi titule prisustvovali su svi igrači, stručni štab, menadžment kluba, članovi upravnog odbora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << skupštine, sponzori i prijatelji kluba, dok se direktor kluba Filip Sunturlić posebno zahvalio i navijačima na podršci tokom čitave sezone, uz pomen svih zaposlenih.

"Pokazali smo svima koji nisu verovali u nas da znamo šta radimo i da smo od prvog do poslednjeg spremni za žrtvu i spremni smo da damo sve od sebe da bi Crvena zvezda dobila ono što zaslužuje", kazao je on u svom obraćanju i kazao da se nada da će i u junu na Kalemegdanu biti proslavljena domaća titula.

Kapiten ekipe Branko Lazić nadovezao se i kazao da je ponosan na tim zbog postignutih rezultata, dok je čestitke na urađenom uputio i trener Milan Tomić.

"Iskoristiću priliku da čestitam igračima, stručnom štabu, ali i navijačima koji su nam davali tokom čitave godine ogromnu podršku da bi na kraju mogli da ostvarimo ono što smo zacrtali i da vratimo klub u Evroligu. Tamo je Crvenoj zvezdi mesto i treba tu da bude svake godine. Hvala vam svima još jednom", poručio je trener šampiona ABA lige.

Prvi čovek kluba Nebojša Čović čestitao je svojim saradnicima na tome što "nisu odgovorili na strašne pritiske i provokacije", uz poruku da se radilo o pokušaju "ponižena Crvene zvezde i države Srbije".

"Komplikovana sezona ABA lige je iza nas, ali nije kraj. Imamo borbe u prvenstvu Srbije, važno nam je da osvojimo titulu države koja sa pravom važi za zemlju košarke. Jako je teško funkcionisati u Srbiji i srpskom sportu jer kada dođe do promene trenera i igrača teško se stiče poverenje, ali kada se vežemo onda dođe do rezultata. To se videlo jako dobro jer bez obzira šta ko priča ili piše, Zvezdini navijači su najbolji kada je sport u pitanju", kazao je Čović i zahvalio se svima.

"Napravili smo jedan dobar tim i jedan dobar kolektiv, pre svega zahvaljujući treneru Tomiću i njegovom stručnom štabu, ali i ovim divnim momcima koji čine tim Crvene zvezde".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Košarka

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.