Zvezda primila 17 golova, ali trener Pro Reka hvali njenog golmana!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda primila 17 golova, ali trener Pro Reka hvali njenog golmana!

Ne bez razloga.

Pro Reko je na startu Lige šampiona demonstrirao svoju snagu protiv mlade ekipe Crvene zvezde u Beogradu i sinoć slavio sa ubedljivih 17:4.

Ali, trener gostiju Ratko Rudić nije bio sasvim zadovoljan onim što je video u bazenu, želeo je ubedljiviju pobedu, a ''krivac'' za to je odlični Zvezdin golman Kralj, koji je sa šest izvanrednih odbrana briljirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prve dve četvrtine.

Posle meča, Rudić ga je i javno pohvalio.

''Mi nismo dobro počeli, momcima je bila slaba koncentracija. Imali smo puno prilika ispred gola koje nismo iskoristili... i svaka čast golmanu Zvezde! Analiziraćemo utakmicu kako bi u narednim mečevima pružili bolju igru'', istakao je Rudić, a prenosi ''Blic''.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.