Zvezda posle izvođenja peteraca bez Lige šampiona

Izvor: Politika, 09.Nov.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda posle izvođenja peteraca bez Lige šampiona

BEOGRAD –Vaterpolisti Crvene zvezde nisu izborili plasman grupnu fazu Lige šampiona, iako su na plivalištu „Tašmajdan” pobedili Pro Reko sa 13:10.

Crveno-beli, aktuelni prvaci Evrope, su posle četiri četvrtine vodili sa 11:7 (3:1, 2:3, 3:2, 3:1), ali su eliminisani posle izvođenja peteraca, u kojima su izgubili sa 3:2.

Pro Reko je u prvom meču slavio sa 9:5, pa je Zvezdi tako bila potrebna pobeda od pet golova razlike.

Najefikasniji u pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Zvezde bili su Andrija Prlainović i Strahinja Rašović sa po tri gola.

Sa druge strane istakli su se Pijetro Filjoli i Aleksnadar Ivović sa po tri gola.

Na golu Crvene zvezde bio je odličan Denis Šefik, koji je zabeležio čak 16 odbrana.

Meč na plivalištu „Tašmajdan” obeležio je veliki broj isključenja na obe strane, kao i odlično navijanje.

Crveno-beli su u svom prvom napadu došli do prednosti, koju su sredinom druge četvrtine utrostručili, te im je falio još jedan gol da dođu do izjednačenja u ukupnom rezultatu, ali iako su često imali igrača više, nisu uspeli, sve do poslednje četvrtine.

U poslednjoj deonici meča Zvezda je odigrala odličnu odbranu, a na golu je blistao Šefik. Sve do poslednjeg napada crveno-beli nisu uspeli da dođu do izjednačenja, a onda je sekund i po pre kraja meča, Marko Avramović postigao izjednačujući gol.

Pro Reko će takmičiti u Grupi A Lige šampiona sa Egerom, Jugom, Barselonetom, Olimpijakosom i pobednikom meča između Solnoka i Primorja.

Beta

objavljeno: 09.11.2013
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pala na petercima, ništa od Lige šampiona

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Nov.2013

Crvena zvezda – Pro Reko 11: 7 (2:3 peterci ). (FOTO: I. Milutinović). Crvena zvezda nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona pošto je u revanš meču izgubila od Pro Reka posle izvođenja peteraca 11:7 (2:3).. Zvezda je bila u zaostatku od četiri gola iz prvog meča kada je u gostima...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.