Zvezda je igrala u Ligi šampiona, ali nismo uplašeni

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zvezda je igrala u Ligi šampiona, ali nismo uplašeni"

Fudbaler Suduve Mihret Topčagić rekao je da veoma poštuje rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona – ekipu Crvene zvezde.

Srpski i litvanski šampion sastaju se u utorak od 20 časova u Marijampolju, a fudbaler iz Bosne i Hercegovine smatra da će njegova ekipa imati šanse.

"Igrali smo protiv njih prošle sezone i prošli smo loše. Ali, mislim da smo jači ove sezone i da imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više kvaliteta. U dobroj smo formi, a oni još nisu krenuli u sezonu, tako da ne mogu da znam u kakvoj su formi", rekao je Topčagić, a prenose litvanski mediji.

Topčagić, koji je rođen u Gračanici 1988. godine, ističe da će ekipe veoma ozbiljno pristupiti utakmici.

"Pokušaćemo da dođemo do dobrog rezultata. Naravno da će biti teško. Crvena zvezda je igrala u Ligi šampiona, veoma ih poštujemo, ali se ne plašimo. Oni će verovatno kontrolisati igru, a mi ćemo pokušati da se odbranimo i potom napadnemo iz kontranapada".

Napadač Suduve odrastao je u Austriji, gde je i počeo da se bavi fudbalom.

"Pratio sam rezultate Zvezde. Imali su pripreme u Austriji, gledao sam meč protiv Zenita. Međutim, to je bila pripremna utakmica. Ne znam kako su se pripremali, možda su pripreme bile teške, a igrači bili umorni... Teško je proceniti. Promenili su igrače, znam Marka Marina, koji je igrao u Bundesligi i za Čelsi. Očigledno je da su jači rival", ističe on.

Najveća opasnost za Zvezdin gol upravo će biti Topčagić, koji je pre nekoliko dana postigao het-trik protiv Žalgirisa. Utakmica se igra od 20 časova, a revanš meč je sedam dana kasnije u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.