Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 22:12

Zvezda dobila nove potencijalne rivale: Koska iz Danske, može u Sarajevo i Tiranu

I Šerif je potncijalni rival

Crvena zvezda je dobila potencijalne rivale u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Naravno, prvo treba eliminisati prvaka Gibrlatara Evropu, ali sve ide ka tome da ćemo 25. avgusta gledati crveno-bele protiv mnogo težih rivala.

UEFA je skratila spisak potencijalnih Zvezdinih rivala na četiri. Najveća koska i rival za izbegavanje je prvak Danske Midtijalnd. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Reč je o timu koji je ove sezone prekinuo dominaciju Kopenhagena, i sigurno će predstavljati problem za sve klubove u kvalifikacijama.

Takođe, crveno-beli će čekati bolje iz tri dvomeča. Idealno bi bilo da žreb ekiu Dejana Stankovića spojio sa boljim iz duela Šerif – Fola Eš.

Crveno-beli mogu i na boljeg iz naredna dvoboja: Konahs Ki- Sarajevo i Dinamo Tblisi – Tirana.

Dakle, potencijalno dva rizična gostovanja. Istina, sada će se igrati bez publike.  Crvena zvezda bi svakako bila apsolutni favorit. Posebno kada je reč o nekadašnjem rivalu sa prostora bivše Jugoslavije. Sarajevo je prvak Bosne i Hercegovine, ali teško da bi se u Superligi borilo za mesto u evropskim takmičenjima. Videlo se to u nedavnom okršaju srpskog šampiona sa banjalučkim Borcem, koji je sličnog kvaliteta kao Sarajevo.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.