Zbog čega Benzema daje večeras gol? Statistika da se uplašiš!

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Apr.2023, 23:30

Zbog čega Benzema daje večeras gol? Statistika da se uplašiš!

Večeras su na programu prve revanš utakmice četvrtfinala Ligfe šampiona, a u centru pažnje biće duel na Stamford Bridžu, gde će Čelsi dočekati Real Madrid.
Utakmica počinje u 21 čas, a Real je doneo dva gola prednosti iz prvog meča i znatno je bliži plasmanu u polufinale.
Benzema i Asensio su svojim golovima u Madridu doneli Realu tu prednost, čime je sjajni francuski napadač nastavio svoju fantastičnu seriju u nokaut fazi takmičenja u Ligi šampiona. 
Skrenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << smo vam još ranije pažnjuu na to, ali prilika je da se još jednom podsetimo da je Benzema u poslednjih devet mečeva nokaut faze takmičenja u LŠ postigao čak 14 golova!
Ova serija je počela protiv Pari Sen Žermena prošle godine kada je postigao het-trik, pa je isto učinio protiv Čelsija u prošlogodišnjem četvrtfinalu, a onda postigao i još jedan gol u revanšu.
Usledila su i ukupno tri gola Mančester sitiju u polufinalnim mečevima, a seriju je nastavio ove sezone od osmine finala i dvomeča sa Liverpulom u kom je postigao ukupno tri gola.
Podsetićemo da je AdmiralBet za večeras pripremio specijal sa kvotom 11 da će Benzema i Vinisijus upisati tri ili više golova i asistencija, ali tu je i još nekoliko veoma primamljivih ponuda.
Trebalo bi da su Benzemini golovi i večeras “sigurica“.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.