Zanimljiv revanaš: Manchester City – Paris Saint-Germain

Izvor: TV Arena Sport, 11.Apr.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanimljiv revanaš: Manchester City – Paris Saint-Germain

Kako se i očekivalo, Manchester City i Paris Saint-Germain će o putniku u polufinale Lige šampiona odlučivati tek u revanšu na Etihadu.

S tim da su sada ipak u blagoj prednosti fudbaleri Manchester City-ja, s obzirom da su pre šest dana na Parku prinčeva izborili veoma dobrih 2:2. Ali, svakako da su i francuski prvaci itekako sposobni da odigraju sjajnu utakmicu u gostima, tako da su svi nekako složni u oceni da nas u utorak uveče očekuje još jedna izuzetno kvalitetna >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << i atraktivna fudbalska predstava. Direktan prenos meča pogledajte na Areni SPort 3 od 20:45h.

Naravno da su i u timu Manchestera i više nego svesni da uprkos 2:2 iz prvog meča ništa nije rešeno što se tiče prolaska u polufinale Lige šampiona, jer jednostavno oni ove sezone ionako igraju po principu toplo-hladno, tako da je zaista teško predvideti u kakvom će se izdanju sada predstaviti na Etihadu.

Ipak, ta dva postignuta gola u gostima im znatno olakšavaju situaciju, pogotovo jer će sada Parižani biti prisiljeni da igraju još riskantnije i otvorenije nego u prvom susretu, a to onda znači da će Aguero i njegovi saigrači iz napada imati jako puno prostora za brze kontre.

Što se tiče Parižana, i oni su proteklog vikenda praktično sa svojom rezervnom postavom rutinski odradili posao na prvenstvenom gostovanju kod Guingampa i slavili sa 2:0, iako njima ti bodovi ustvari i nisu trebali jer su još pre nekih mesec dana i matematički osigurali svoju četvrtu uzastopnu titulu prvaka Francuske. Očito je da su oni želeli na neki način da povrate samopouzdanje nakon tog domaćeg remija protiv Manchester Cityja u Ligi šampiona, a zbog kojeg će ustvari sada morati da zaigraju puno bolje u gostima kako bi izborili svoj plasman u polufinale ovog elitnog takmičenja.

Da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.