Zaneti: Još se nismo oprostili od titule

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaneti: Još se nismo oprostili od titule

Kapiten Intera Havijer Zaneti rekao je da trka za šampionsku titulu još nije gotova, iako neroazuri imaju devet bodova manje od vodećeg Juventusa.
Veliki je to minus, ali u fudbalu se nikada ne zna. Moramo do kraja da verujemo da postoji mogućnost osvajanja trofeja. Daćemo sve od sebe i videćemo dokle će nas takav stav dovesti – kazao je Zaneti italijanskim medijima.
Argentinski fudbaler u avgustu puni 40 godina, ali još ne razmišlja o završetku karijere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Zaneti je u Inter došao 1995. godine i do sada je odigrao 823 utakmice i postigao 21 gol. U dresu milanskog kluba osvojio je Ligu šampiona, pet titula prvaka Italije, Svetsko klupsko prvenstvo, četiri kupa Italije i Kup UEFA.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.