Zakazao napad Zvezde, Suduva odolela srpskom šampionu!

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazao napad Zvezde, Suduva odolela srpskom šampionu!

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su bez golova sa Suduvom u Litvaniji, u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su dominirali tokom većeg dela meča, konstantno pritiskali odbranu domaćeg tima, ali je zakazala završnica srpskog šampiona.

Od 17 šuteva samo je pet išlo u okvir gola, ali nijedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od tih pet nije bio preterano velika opasnost za golmana Karduma.

Pretili su igrači Zvezde sa svih strana, pokušavali preko Marina, Ivanića, Bena, tukli su sa distance Jovičić i Jovančić, iz drugog plana se ubacivao Rodić, ali je "bunker" Suduve bio neprobojan.

Ričmond Boaći je retko dobijao upotrebljive lopte, a ništa se nije promenilo ni ulaskom Milana Pavkova, kao ni Vukanovića u završnici.

Debitovao je Španac Hose Antonio Kanjs, ali je 20 minuta bilo premalo da pokaže koliko ima da ponudi ovom timu.

S druge strane, Suduva je pokazala "zube" i nekoliko puta opasno zapretila timu Vladana Milojevića, posebno u drugom poluvremenu kada je Čeburin promenio sistem igre i zamenio poziciju ofanzivnim igračima.

U nekoliko navrata je Milan Borjan bio u teškoj situaciji, a imao je i malo srećem, pa je na kraju ostalo 0:0.

Revanš je sledeće sedmice na stadionu "Rajko Mitić", 16. juna od 20.45.

Bolji iz ovog dvomeča će u drugom kolu kvalifikacija igrati sa pobednikom duela između finskog HJK Helsinkija i HB Torshavna sa Farskih ostrva.

Poraženi će u drugog kolo kvalifikacija za Ligu Evrope na megdan ekipi Tre Pene iz San Marina.

Tok meča mogli ste pratiti u LIVE BLOGU B92:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.