ZVEZDI NE MOGU DA KAŽEM NE: Na Marakanu stiže veliko pojačanje za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 11:30

ZVEZDI NE MOGU DA KAŽEM NE: Na Marakanu stiže veliko pojačanje za Ligu šampiona

Zvezdino dete pred povratkom.

Piter Olanjinka i Marko Stamenić su već obezbeđena pojačanja Crvene zvezde za sledeću sezonu u kojoj će crveno-beli posle četiri godine ponovo zaigrati u Ligi šampiona.

Rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana radi na dovođenju napadača, a moguće je da će novi-stari prvak angažovati i proverenog igrača na poziciji levog beka.

U pitanju je, kako piše Informer, potencijalni reprezentativac Srbije Mihailo Ristić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (27). Zvezdino dete ima sezonu za zaborav u Benfiki i ako bude raskinuo ugovor sa klubom iz Lisabona mogao bi da se vrati u matični klub iz kojeg je 2017. godine otišao u Krasnodar. Zatim je sa uspehom branio boje Monpeljea, ali u Portugalji nije uspeo da se izbori za mesto pod suncem.

Odigrao je samo osam utakmica za Benfiku uz pogodak i asistenciju i sigurno mu nije u interesu da sedi na klupi, pošto je izgubio i status standarnog reprezentativca Srbnje. Propustio je i Svetsko prvenstvo u Kataru i Zvezda bi mogla da mu promeni tok karijere. Naravno, pod uslovom da na leto postane slobodan igrač…

-Na Zvezdu gledam drugačije u odnosu na druge klubove. Zvezda je moja emocija, moj život. Zvezdi nikada ne bih mogao da kažem "ne"! Koliko je realno da se vratim, ne znam, ali sve je otvoreno. Da je bilo kontakta, bilo je. Da je bilo priče, jeste - rekao je Ristić prošlog leta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.