ŽREBOM ODLUČENO: Zvezda saznala rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 20:00

ŽREBOM ODLUČENO: Zvezda saznala rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Težak put do elite...

Žrebom u Manisi su određeni sastavi kako kvalifikacionih grupa za plasman i grupe vaterpolo Lige šampiona. Turniri kvalifikacionih grupa biće od 8. do 10. septembra. Prvaci će se plasirati u grupe Lige šampiona, dok će ostali timovi nastaviti takmičenje u Evrokupu.

Vaterpolisti Crvene zvezde igraće sa Barselonom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hanoverom, Honvedom i Apolonom u grupi A kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će kragujevački Radnički biti u grupi B sa Brešom, Primorcem, Duizburgom i Nojsi Le Sekom.

U grupi C kvalifikacija za Ligu šampiona igraće Vuljagmeni, Ortiđa, Oradea i Primorje, dok će u grupi D biti Jug, Dinamo Bukurešt, OSC i Turkoan.

Kvalifikacioni turniri za LŠ biće održani od osmog do 10. septembra. Pobednici grupa igraće u Ligi šampiona, a sve preostale ekipe će nastaviti takmičenje u kvalifikacijama za Kup Evrope.

Plasman u grupnu fazu Lige šampiona izborili su Pro Reko, Jadran (HN), Ferencvaroš, Barseloneta, Novi Beograd, Olimpijakos, Marsej, Sabadelj, Jadran (S), Špandau, Dinamo (T) i Steaua.

Sastavi grupa Lige šampiona:

A grupa: Novi Beograd, Sabadelj, Steaua, prvak kvalifikacione grupe B.

B grupa: Pro Reko, Olimpijakos, Dinamo, prvak kvalifikacione gripe D.

C grupa: Ferencvaroš, Jadran HN, Jadran Split, prvak kvalifikacione grupe A.

D grupa:Barseloneta, Marselj, Španadu, prvak kvalifikacione grupe C.


Kao što je poznato, posle šest kola u grupama, po dve prvoplasirane ekipe će se plasirati u četvrtfinale. Pobednici četvrtfinalnih duela će biti učesnici fajnal-fora.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.