ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Trese se Evropa, čak tri četvrtfinalna para izazvaće ZEMLJOTRES

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 13:23

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Trese se Evropa, čak tri četvrtfinalna para izazvaće ZEMLJOTRES

Prve utakmice četvrtfinala na programu su 9. i 10. aprila

U Nionu je održan žreb za Ligu šampiona gde su određeni četvrtfinalni i polufinalni parovi najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

"Kuglice" je, pored generalnog sekretara UEFA Đorđo Marketi, izvlačio bivši fudbaler Čelsija Džon Obi Mikel, koji je sa Plavcima osvojio titulu šampiona Evrope 2012. godine.

Parovi četvrtfinala su sledeći:

Arsenal - Bajern Minhen

Atletiko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Madrid - Borusija Dortmund

Real Madrid - Mančester siti

PSŽ - Barselona

Takođe, određeno je i ko će na koga u polufinalu.

Pobednik dvomeča Arsenala i Bajerna igraće protiv boljeg iz duela Real Madrid - Mančester siti, dok se ukrštaju parovi Atletiko Madrid - Borusija Dortmund i PSŽ - Barselona.

, revanši su 16. i 17. aprila. Polufinale se igra 30. aprila i 1. maja, dok je druga utakmica zakazana za 7. i 8. maj. Finale je na programu na Vembliju.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Zemljotres

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODRŽAN POSLEDNJI ŽREB LIGE ŠAMPIONA: Očekuje nas spektakl u Madridu!

Izvor: HotSport.rs, 15.Mar.2024

Zanimljivi dueli. Danas u Nionu od 12 časova održan je poslednji žreb za nokaut fazu Lige šampiona, a čovek koji je izvlačio čuvene kuglice bio je osvajač ovog takmičenja iz 2012. godine sa Čelsijem, Džon Obi Mikel. Definitivno najzanimljivi susret biće onaj u Madridu, gde će Real...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.