ZIDAN U VELIKOM PROBLEMU: Real drastično OSLABLJEN u Ligi šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 22:54

ZIDAN U VELIKOM PROBLEMU: Real drastično OSLABLJEN u Ligi šampiona!

Možda i u El Klasiku.

Real će u novi napad na Ligu šampiona krenuti protiv Šahtjora. Pred meč sa Ukrajincima, trener Madriđana Zinedin Zidan suočio se sa velikim problemom.

Kapiten Kraljeva Serhio Ramos neće biti u protokolu za meč sa višestrukim šampionom Ukrajine, zbog problema sa kolenom.

Iskusni defanzivac je prvenstveni duel protiv Kadiza napustio pre kraja, ali se nije oporavio za premijeru u Ligi šampiona.

- Ramos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne može normalno da trenira i zato ne želimo da rizikujemo - priznao je Zidan.

Sergio Ramos will not play in Real Madrid's UCL opener against Shakhtar tomorrow due to Injury 😕 pic.twitter.com/abqmVu1fY5

— International Champions Cup (@IntChampionsCup) October 20, 2020

Samo tri dana posle Šahtjora, Madriđane čeka okršaj sa večitim rivalom Barselonom, a Ramos je pod velikim pitanjem i za El Klasiko.

Osim Ramosa, francuski stručnjak neće moći da računa ni na Edena Azara, koji je će duže odsustvovati zbog povrede mišića. Iz tima će izostati i Dani Karvahal, Martin Edegor i Alvaro Odriozola.

- Azarova povreda je teža nego što smo očekivali. Nadamo se da će se uskoro vratiti i da će uskoro biti spreman za nastavak sezone - istakao je Zidan.

Istina, i Ukrajinci su prestonicu Španije stigli bez nekolicine igrača, koji se i dalje oporavljaju od korona virusa.

- Naravno da odsustvo Ramosa utiče na Real, ali naše situacije ne mogu da se porede. Imamo desetak igrača koji možda neće moći da odigraju ni 20 minuta. Poslednji meč smo odigrali sa sedam igrača mlađih od 20 godina - otkrio je trener kluba iz Donjecka Luis Kastro.

Utakmica između Reala i Šahtjora igraće se na stadionu "Alfredo Di Stefano", u trening kampu Madriđana, jer se "Santjago Bernabeu" i dalje renovira.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.