ZENIT BOLJI OD ŠAHTJORA, PRVI U GRUPI G

Izvor: Kurir, 02.Nov.2011, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZENIT BOLJI OD ŠAHTJORA, PRVI U GRUPI G

SANKT PETERBURG - Fudbaleri Zenita pobedili su u Sankt Peterburgu Šahtjor iz Donjecka u četvrtom kolu Grupe G Lige šampiona.

Utakmica je bila izjednačena po posedu i igri, ali je Zenit bio mnogo ofanzivniji od Šahtjora, koji je igrao bezidejno u napadu, zabeleživši samo pet šuteva ka golu, u odnosu na 19 domaćinovih.

Pobednički gol postigao je Nikolas Lomberts u nadoknadi vremena prvog poluvremena, pošto je glavom iskoristio korner Viktora Fajzulina sa desne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << strane.

Zenit je trenutno prvi na tabeli, sa sedam bodova, dva više od APOEL-a, koji kasnije večeras dočekuje Porto, koji ima četiri boda.

Šahtjor je poslednji sa samo dva osvojena boda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.