Vunderkind Kin rešio derbi, Milan poklonio pobedu Juventusu, ljutiće se na sudije!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vunderkind Kin rešio derbi, Milan poklonio pobedu Juventusu, ljutiće se na sudije!

Milan kontrolisao sat vremena utakmicu, imao veliku priliku u Torinu, a onda napravio mnogo grešaka i dozvolio preokret. Sigurno da će imati primedbe na suđenje...

Milanu je meč bio važniji, jasno bore se za Ligu šampiona, ali je Alegri izveo kombinovani sastav, mada sa nekoliko prvotimaca.

Bilo je jasno da je Milan ušao u bolje u utakmicu, već u drugom minutu Pjontek je propustio divnu priliku, a Juve nije uspevao da stigne do gola rivala.

"Rosoneri" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su bili bolji rival, sudija Fabri je gledao VAR, lopta je posle jednog centaršuta pogodila Aleksa Sandra u ruku, na kraju nije bio penal.

Ipak posle nekoliko minuta, zaslužena prednost gostiju, pogrešio je Bonući, kao i Bentankur, Bakajoko je presekao loptu u opasnoj zoni, pas ka Poljaku, on lako vara svog zemljaka Šćešnjog. Pjontek je pokazao koliko je opasan, a tek se onda u finišu prvog dela Juve prenuo.

Sjajne makazice Mandžukića i lepa parada Rejne, šut Dibale, ali gosti su zasluženo otišli na poluvreme sa prednošću.

Nastavili su u istom stilu u nastavku, ponovo opasni Pjontek, mogao je sve da reši, ali je golman Juventusa održao svoj tim u igri.

Zatim je imao šansu Borini, Juve na ivici provalije, međutim, onda su jeftino prokockali vođstvo. Neshvatlji prekršaj Musaća nad Dibalom, penal kao suza, promašio je loptu, pokosio Argentinca koji je sam pogodio mrežu sa bele tačke i izjednačio, nezasluženo.

Odmah posle toga još nekoliko opasnih napada Milana, Borini i Čalhanoglu su nastavili da promašuju, umalo da gosti budu ponovo kažnjeni, prilika za Bentankura, ali je Musaćo uspeo da interveniše. Milan je spustio gard, ponovo Pjontek, šansa za šansom "Rosonera", Alegri je na teren poslao Pjanića i Kina, smenjivala su se uzbuđenja, oba tima su želela pobedu, Kin je promašio sjajnu šansu, neiskustvo, šta drugo...

Ali, videlo se da Milan pada, šansa za Aleksa Sandra, pa Bernadeskija, sve lakše je Juventus probijao odbranu i onda nakon greške fudbalera Milana na 40 metara od gola, sevnula je kontra, Bernadeski ka Kinu, vunderkind ne prašta, lopta u suprotan ugao, njegov peti gol u pet mečeva.

Inače, Milan će dovesti u pitanje ne samo odluku Fabrija nakon VAR-a, nego i to što sudija nije gledao snimak kada je Kastiljeho pao u kaznenom prostoru domaćina, Mandžukić ga je povukao, iako je Španac bio u bezizglednoj situaciji, sudija je mirne duše mogao da pokaže na belu tačku.

Poslednju šansu imao je Čalhanoglu u nadoknadi, njegov udarac je izblokiran.

Ali, neshvatljivo kako je Milan izgubio meč, Juventus je osvojio nove bodove, ali odigrali su samo poslednjih pola sata, moraće da budu na mnogo višem nivou u Amsterdamu. Bilo kako bilo, imaju +21 u odnosu na Napoli, ako sutra Anćelotijev tim izgubi od Đenove, i matematički je Juve obezbedio osmu titulu.

U prvom meču dana razočaravajući remi Parme i Torina, dan završava Roma gostovanjem protiv Sampdorije.

Torino - Parma 0:0

Juventus - Milan 2:1

Sampdorija - Roma 20:30

Nedelja:

Fiorentina - Frozinone 12:30

Kaljari - SPAL 15:00

Udineze - Empoli

Inter - Atalanta 18:00

Lacio - Sasuolo

Napoli - Đenova 20:30

Ponedeljak:

Bolonja - Kjevo 20:30
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Milanu tvrde da Juve uvek pobeđuje zbog sudija, odlične vesti stigle iz Amerike!

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2019, 09:32

Ne stišava se bes "Rosonera", Rejna otišao najdalje, Leonardo ljut kao ris posle onoga što se dešavalo na "Alijancu". Ali, ima nade....Milan je držao situaciju u svojim rukama, nadigrao Juventus u sat vremena, vodio golom odličnog Pjonteka, njegovim 21. pogotkom u sezoni, ali na kraju prosuo sve....."Ovakve...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.