Vujoševiću preti kazna

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujoševiću preti kazna

Sindikat trenera francuske lige mogao bi da kazni šampiona Limož i nekadašnjeg trenera Partizana Duška Vujoševića, prenosi "L'Ekip".

Vujošević, koji nije dobio licencu Košarkaškog saveza Francuske, pa samo sme da sedi na klupi, ali ne i da vodi tim u šampionatu Francuske, a to pravilo je prekršio na meču sa Asvelom.

U saopštenju Sindikata navodi se da je tokom televizijskog prenosa moglo da se vidi da je Vujošević u stvario vodio ekipu, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je preko pomoćnika savetovao Vestermena, Mekejleba i drugove.

- Ne želimo da optužujemo Limož ili njihovog trenera, kojeg poštujemo, ali pravila su ista za sve. Svi su tokom televizijskog prenosa mogli da vide da je Vujošević vodio tim, što nije smeo. Drugi treneri su čekali da dobiju licencu da bi vodili svoje timove - stoji u saopštenju.

Limožu bi mogli da oduzmu bodove...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vujoševiću preti kazna zbog tajm-auta

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2016, 11:33

Ne smiruju se strasti u Limožu..Duško Vujošević je ponovo uzburkao strasti. Posle fenomenalnog početka mandata u Limožu, nekadašnji trener Partizana saočava se sa kaznom, koju bi mogao da mu odreže francuska PRO A liga, zbog - kako navodi L’ekip - povrede pravila koje se tiču njegove licence...Sindikat...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.