Vraća se u bazen - Rađen našao novi angažman!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se u bazen - Rađen našao novi angažman!

Srpski vaterpolista Nikola Rađen pronašao je novi angažman u klubu koji će tokom nastupajuće sezone igrati u Ligi šampiona.

Posle više od godinu i po dana pauze zbog suspenzije koju mu je izrekla FINA, srpski internacionalac Nikola Rađen napravio je prvi korak na putu ka povratku u takmičarski ritam.

Srpski vaterpolista potpisao je ugovor sa rumunskom Oradeom koja će u nastupajućoj sezoni igrati u Ligi šampiona a za koju nastupa još jedan srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << internacionalac Gojko Pijetlović.

Nikola Rađen je suspendovan početkom prošle godine zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava ali je krajem juna saznao da mu je kazna ublažena i da može nazad u bazen od 17. februara 2017. godine.

To znači da srpski vaterpolista koji je sa Partizanom i Zvezdom osvajao titulu prvaka Evrope ima pet meseci da uđe u što bolju formu i počne sa revitalizacijom svoje karijere u novom klubu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rađen se vraća u bazen!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2016

Srpski vaterpolista Nikola Rađen, koji će se uskoro vratiti u bazen posle suspenzije zbog dopinga, potpisao je danas jednoipogodišnji ugovor sa rumunskom Oradeom...Trofejni vaterpolista, osvajač brojnih medalja sa reprezentacijom Srbije i dvostruki prvak Evrope, sa Partizanom i Crvenom zvezdom, sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.