Izvor: Radio 021, 13.Nov.2018, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina bez Lige šampiona, "evropska turneja" u CEV kupu

Odbojkaši Vojvodine porazom od Šomona sa 3:0 u setovima završili su kvalifikacije za Ligu šampiona, a utakmice u evropskim takmičenjima nastaviće u CEV kupu.

Pred Novosađanima je bio izuzetno težak zadatak da nakon poraza u Francuskoj od 3:0, dođu do pobede na Spensu i da se preko zlatnog seta izbore za plasman u grupnu fazu najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

Pokazalo se da podrška >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa tribina i domaći teren nisu bili dovoljni izabranicima Duška Nikolića da naprave iznenađenje i plasiraju se u Ligu šampiona. Francuski viceprvak je bio siguran, te je Vojvodinu pobedio osvajavši setove sa 25:23, 25:23 i 25:17.

Vojvodina će svoju "evropsku turneju" nastaviti u CEV kupu, gde će se u šesnaestini finala susresti za nemačkim Hipo Tirol Alpen Volejs Hahingom. Prvi meč se igra u Unterhahingu 28. novembra, a revanš je 5. decembra u Novom Sadu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.