Viktorija smenila trenera pred duel sa Vojvodinom!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2015, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija smenila trenera pred duel sa Vojvodinom!

Četiri dana uoči prve utakmice plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope koju će Viktorija i Vojvodina odigrati u Plzenju, Češki klub odlučio se za smenu trenera.

Važna vest stigla je u nedelju u Novi Sad iz Plzenja pošto je aktuelni šampion Češke odlučio da smeni trenera Miroslava Koubeka nakon serije loših rezultata!

Viktorija Plzenj saopštila je da kompletan stručni štab na čelu sa Miroslavom Koubekom napušta klub zbog lošeg otvaranja sezone i eliminacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Uoči početka nove radne nedelje došlo je do kapitalnih promena u stručnom štabu koji su napustili trener Miroslav Koubek, njegov asistent Jiri Skala i trener golmana Petr Kostelnik" navodi se na sajtu Viktorije Plzenj.

Na ovakav potez čelnici Viktorije odlučili su se usled serije loših rezultata na startu nove sezone i činjenice da ekipa zauzima deveto mesto na tabeli posle četiri odigrane utakmice.

Šampion Češke već je imenovao novog šefa stručnog štaba i njegove pomoćnike, pa će tako ekipu u duelu sa Vojvodinom voditi zamenik selektora Češke Republike Karel Krejči!

Novi stručni štab koji će predvoditi Karel Krejči činiće još asistenti Pavel Horvat i Zdenek Bačka, odnosno trener golmana Martin Tičaček.

Podsećamo da će Viktorija narednu takmičarsku utakmicu odigrati u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Vojvodine. Taj meč je na programu u četvrtak u Plzenju.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Panika u Plzenu pred dolazak Voše, smenjen trener zbog loših rezultata

Izvor: Blic, 16.Avg.2015

Fudbalski klub Viktorija Plzen smenio je trenera pred dvomeč sa Vojvodinom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope...Miroslav Koubek nije više trener Plzena, posle serije loših rezultata, a klub je saopštio da je timu potrebno osveženje pred dva najvažnija meča u sezoni, protiv Novosađana. Na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.