Vidić: Mančester može do pehara

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić: Mančester može do pehara

Nemanja Vidić, kapiten Mančester Junajteda, smatra da njegovi saigrači i on mogu ove sezone da se okite peharom najkvalitenijeg klupskog takmičenja "starog kontinenta".

"Crveni đavoli" su u kombinovanom sastavu promarširali Bursom 3:0 (strelci Flečer, Obertan i Tandogan autogol), u Ligi šampiona.

- Bio je to pravi pokazatelj šta mladi naši igrači mogu da urade. Dobili su šansu i iskoristili su je na najbolji mogući način. Obertan se vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nakon svih problema sa povredom, a i Bebe je odmah pokazao da je zaista dobar igrač - ocenio je Vidić, koji je na terenu proveo 90 minuta.

Ivanović naterao Vidića da postigne gol

Premijer: Srbi se raspucali (FOTO)

Vidić napušta "orlove"?

Mančester još čeka Runija

Vidić smatra da Mančester ne mora da brine za budućnost.

- Zadatak mladih igrača je samo da nastave da treniraju kao u poslednjih nekoliko meseci i imaće dovoljno prilika da se dokažu. Mančester se uvek oslanjao na mladost i tako pravio nove zvezde. Generalno, imamo kvalitetan sastav, što smo i dokazali u Ligi šampiona. Vreme će pokazati da li sam u pravu, ali sada zaista verujem da imamo tim za trofej u Evropi.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.