Verder bez Portugalca u Đenovi

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verder bez Portugalca u Đenovi

Fudbaleri Verdera iz Bremena biće lišeni pomoći iskusnog napadača u revanš utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Sampdorije.

Ugo Almeida se povredio u subotnjoj utakmici sa Hofenhajmom kada je zamenjen posle samo 24 minuta igre, a pregledom je utvrđeno da se radi o povredi butnog mišića.

Za sada nije poznato koliko će Portugalac odsustvovati sa terena, jer se još uvek ne zna da li je u pitanju samo istegnuće ili čak i naprsnuće mišića, ali je izvesno da ga neće biti u važnom duelu u Đenovi.

Pored njega, trener Tomas Šaf neće moći da računa ni na Nalda, takođe zbog povrede.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

U istoriju ili u Ligu Evrope

Izvor: Danas, 23.Avg.2010

Na sve ili ništa, vrelog srca i hladne glave, pa kud puklo - u sedam godina čekanu Ligu šampiona ili već rezervisanu Ligu Evrope. Fudbaleri Partizana u revanš plej-ofa kvalifikacija sa Anderlehtom ulaze bez ikakve zalihe iz prvog meča (2:2), prednosti domaćeg terena i važnog startera Moreire...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.