Venger o povratku, ali i o favoritima za LŠ!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2020, 14:09

Venger o povratku, ali i o favoritima za LŠ!

"Profesor" odabrao dva tima u trci za 'klempavka'.

Bliži nam se i restart Lige šampiona.

Elitno takmičenje se nastavlja sedmog i osmog avgusta revanš mečevima osmine finala da bi se od četvrtfinala takmičenje igralo u Lisabonu za nastup u finalnom meču 23. avgusta.

Arsen Venger od 2018. godine nema trenerski angažman kada je završio svoj 22 godine dug posao u Arsenalu. Postojale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ponude da "profesora" vrate iz penzije, ali se iskusni Francuz oridružio FIFA organizaciji gde obavlja funkciju glavnog čoveka za razvoj fudbala.

"Svakog dana želim da treniram tim, to sam radio celog života. Imam 70 godina, dosta toga sam dao. Da li je trebalo da igram ruski rulet, čak i kada pričamo o mom zdravlju? Ne mogu da radim stvari polovično, tako da sebi često postavljam ovo pitanje. Ako bih se vratio uslovi bi morali biti optimalni, u suprotnom neću", izjavio je Venger za Evropa 1.

Legenda Arsenala je potom izdvojio dva tima kao favorite za osvajanje LŠ.

"Kada igrate utakmice protiv Atalante ili Atletiko Madrida sve je moguće. Ali za mene, favoriti su PSŽ i Mančester Siti, imaju ogroman potencijal. PSŽ mi deluje slabije nego pre tri ili četiri godine, bili su popunjeniji u prošlosti, ali tada je i takmičenje bilo jače. Verujem da je došlo do slabljenja uopšte fudbala u Evropi, ali ova dva tima su na izuzetnom nivou, to su dva od tri najbolja tima u Evropi", zaključio je Venger.

PSŽ očekuje susret sa Atalantom u četvrtfinalu dok Mančester Siti mora da odigra i revanš sa Real Madridom. Gvardiolini "građani" su slavili u prvom meču u Madridu rezultatom 2:1.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.