Izvor: Piplmetar.rs, 14.Apr.2023, 08:30

Veliki peh za Napoli, bez Osimena na Milan

Osimen je propustio poslednje dve utakmice zbog povrede butnog mišića, koju je zadobio igrajući za reprezentaciju Nigerije.
U klubu su se nadali da će najbolji strelac Serije A biti spreman za prvu utakmicu Lige šampiona, koja se u sredu od 21 čas igra na San Siru.
On nije trenirao sa ekipom otkako se prošlog meseca vratio u Napulj, a italijanski mediji preneli su izjavu predsednika kluba da se Osimen neće na vreme oporaviti.
„Viktor nije u poziciji da igra, nažalost. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Nadamo se da će se vratiti za revanš utakmicu, 18. aprila“, rekao je Laurentis. 
Osimen je najbolji strelac Serije A sa 21 golom i jedan je od najzaslužnijih za rezultate Napolija koji će najverovatnije osvojititi titulu šampiona, prvu otkako je Dijego Maradona predvodio klub do jedine dve titule, 1987. i 1990. godine.
Napoli je prvi na tabeli sa 16 bodova više od drugoplasiranog Lacija.
Osimen je postigao četiri gola u Ligi šampiona ove sezone.
Pobednik duela Napolija i Milana igraće u polufinalu Lige šampiona protiv boljeg iz duela Intera i Benfike.
U međuvremenu, van terena se vodi meč između Bajerna i Napolija oko Nigerijca.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.