Velikan stao u red za napadačem Dinama

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velikan stao u red za napadačem Dinama

Osim Španca Danija Olma, Dinamo iz Zagreba ima novu “zlatnu koku” – Mislav Oršića, koji je postigao tri gola protiv Atalante u ubedljivoj pobedi “modrih” od 4:0 na startu Lige šampiona.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Milana protiv gradskog rivala Intera je 3.15. Utakamica se igra u subotu od 20.45.
Italijanski mediji prenose da Milan želi da dovede napadača hrvatskog šampiona. U njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vide jedno od potencijalnih rešenja za neefikasnost jer su “rosoneri” u prva tri kola Serie A postigli samo dva gola, od čega jedan iz penala.
Početak Lige šampiona otkrio je veliki talent Mislava Oršića iz zagrebačkog Dinama, koji je sjajnim het-trikom dotukao Atalantu. Njegova velika predstava nije mogla proći nezapaženo u Italiji, gde je 26-godišnji Hrvat već igrao za Speziju u Serie B – piše “Kalčomerkato”.
Njega je Dinamo platio milion evra korejskom Ulsanu, a sada mu je vrednost nekoliko puta veća. Transfermarkt ga je procenio na 5.500.000 evra.


The post Velikan stao u red za napadačem Dinama appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

DERBI DELA MADONINA: Može li Milan da prekine crnu gradsku seriju?

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Sep.2019

Derbi „grada mode“, Derbi dela Madonina, na programu je u subotu od 20.45. Milan će na „San Siru“ ugostiti gradskog rivala Inter! Ekipa koju vodi Antonio Konte je odlično počela sezonu, ali se u toku nedelje okliznula na prvoj prepreci u Ligi šampiona. Na „Đuzepe Meaci“ su „nero-azuri“...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.