Velika želja Intera je vezista PSŽ-a, ukoliko ostanu bez njega, ovo su alternative!

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika želja Intera je vezista PSŽ-a, ukoliko ostanu bez njega, ovo su alternative!

Novi vlasnici Intera, "Suning Grupa", planiraju da vrate "Neroazure" na stare staze slave.

Nakon turbulentnog starta sezone, najpre otpuštanja Manćinija, potom postavljanje De Bura, pa i njegovo otpuštanje, dolazak Stefana Piolija je izveo ekipu na pravi put.

Inter igra sve bolje, više ni Liga Šampiona nije tako daleko, trenutno su peti sa šest bodova manje od Napolija, koji se nalazi na trećem mestu, poslednjem koje vodi u elitno takmičenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ambicije vlasnika su visoke, te su spremni da na leto potroše dosta novca, kako bi Pioliju stavili što bolji tim na raspolaganje.

Velika želja je fudbaler Pari sen Žermena Marko Verati, ali je jasno da će biti jako teško angažovati mladog Italijana koji je važan šraf u četi Unaja Emerija. I pored toga što je praktično nezamenjiv na "Parku Prinčeva" za njegove usluge vlada ogromno interesovanje.

Ukoliko zaista i ne uspeju da ga angažuju, za taj slučaj su spremne dve alternative.

Prva je fudbaler Sasuola Lorenco Pelegrini. Ovaj momak je 2015. iz Rome stigao u Ređo Emiliju, a "Vučica ima pravo preče kupovine za svotu od 10 miliona evra.

Ove sezone je posebno skrenuo pažnju na sebe, kako igra jako dobro u Di Frančeskovoj ekipi.

Postigao je pet golova u Seriji A, upisao i tri asistencije, nezamenjiv je u prvom timu Sasuola, a kada se na sve to doda da ima samo 20 godina, jasno je da pred njim lepa budućnost.

Druga opcija je momak koji je već bio na "Meaci", ali u omladinskim katergorijama, a njegovo ime je Marko Benasi.

Vezista Torina je i debitovao svojevremeno za prvvi tim "Neroazura", a upisao je ukupno šest nastupa za seniore.

U redove Torina se preselio 2014. godine, a ove sezone je pod palicom Siniše Mihajlovića više neg dobar. Upisao je pet golova i dve asistencije, jedan je od najstandardnijih u redovima "Bikova" ove sezone.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.