Van Gal veruje u odbranu titule

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal veruje u odbranu titule

Trener nemačkog fudbalskog prvaka Bajerna iz Minhena Luj Van Gal veruje da će Bavarci odbraniti titulu, bez obzira što su u novoj sezoni startovali gotovo katastrofalno.
Najtrofejniji nemački klub, koji je prošle sezone osvojio duplu krunu i igrao u finalu Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << šampiona, posle sedam kola zauzima 12. mesto na tabeli Bundes lige i zaostaje čak 13 bodova iza vodećeg Majnca.
-Mislim da još postoje realne šanse da se borimo za titulu, jer imamo samo tri boda manje nego što smo imali prošle sezone u ovo vreme. Ne mogu da obećam da ćemo na kraju da trijumfujemo, ali da ćemo sve učiniti da to i ostvarimo, svakako mogu- izjavio je holandski stručnjak.
Van Gal trenutno ne može da računa na dvojicu veoma važnih igrača, povređenih Arjena Robena i Franka Riberija.
Lider nemačkog prvenstva Majnc neočekivano ruši sve pred sobom i nakon sedam kola jedini je sa maksimalnim učinkom. Majnc ima tri boda prednosti nad najbližim pratiocem, Borusijom iz Dortmunda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.