Valverde doneo odluku, da li će ovo oduševiti sve u Interu?

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valverde doneo odluku, da li će ovo oduševiti sve u Interu?

Trener Barselone spreman za naredni meč.

Nakon ubedljive pobede u derbiju protiv Espanjola, Valverde je govorio o narednom meču svog tima, a Barselona će se sastati u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona sa Totenhemom.

Ovo je vrlo bitan meč za Totenhem, a i italijanski predstavnik, Inter će pored svog meča gledati i u pravcu Španije jer će im rezultat na tom meču biti vrlo bitan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barselona je obezbedila prvo mesto, ali Valverde kaže da ne želi da izgubi naredni meč.

"Da li će Mesi igrati protiv Totenhema? To ćemo znati u utorak. Kako god, obećavam Interu da će moj tim izaći na teren kako bi ostvarili pobedu, sa Mesijem ili bez njega.

Ovaj klub poštuje Ligu šampiona i želi da dobije svaku utakmicu u ovom takmičenju. Ja želim pobedu za moj tim, a ne za Inter", rekao je Valverde.

Inter će dočekati PSV, i očekuje se da će Italijani slaviti, ali će im biti potrebno i da Barselona ostane neporažena na svom terenu. Verovatno će Valverde izvesti kombinovani sastav kako bi odmorio neke igrače u ovom zgusnutom rasporedu, pogotovo jer je prvo mesto obezbeđeno, a da li u Interu mogu već sada da se raduju nakon ovakve izjave Valverdea?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.