Valverde: Bilo bi posebno osvojiti još jednu Ligu šampiona

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 23:37

Valverde: Bilo bi posebno osvojiti još jednu Ligu šampiona

Fudbaler Reala Federiko Valverde izjavio je da bi voleo da još jednom osvoji Ligu šampiona sa Realom, prenosi španski portal AS.

Fudbaleri Reala remizirali su sa ekipom Mančester sitija 1:1 u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona u Madridu.

"Igranje u Ligi šampiona je posebno jer je to takmičenje Reala. Uvek se razlikuje od bilo kog drugog meča. To je druga energija, sve se čini kao da je to jedinstven san. To je takmičenje o kome sanja svaki fudbaler koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u nekom evropskom klubu. I sigurno za navijače, nema ničeg lepšeg nego videti svoj tim kako pobedjuje na ovom takmičenju jer je to najvažnije na klupskom nivou", istakao je Valverde.

Dodaje da su u timu optimistični povodom prolaska u finale Lige šampiona.

"U Madridu su nas uvek učili da idemo do kraja, tako da je ostalo još 90 minuta. Ono što bi bilo posebno bilo bi osvojiti još jednu Ligu šampiona sa Madridom i to bi bilo sa brojem koji nosim na dresu. Kada sam stigao ovde, to je bio jedan od brojeva koji je bio slobodan i pošto nisam veliki obožavalac odredjenih brojeva, uživao sam u njemu od prvog dana kada su mi ga dali. Vodiću veliku brigu o ovom dresu i ovom broju sa svim poštovanjem i odgovornošću koja dolazi sa mestom u tako neverovatnom timu kao što je Real", zaključio je Valverde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.