VUKANOVIĆ: Spremni smo da se nosimo sa najboljima u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUKANOVIĆ: Spremni smo da se nosimo sa najboljima u Ligi šampiona

Crvena zvezda u gostuje Bajernu iz Minhena.

Crvena zvezda gostuje ekipi Bajerna iz Minhena u sredu, 18. septembra, od 21 čas, i time će otpočeti takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona. Veliki uspeh već je ostvaren trećim plamenom u grupnu fazu evropskog takmičenja za tri sezone, a napadač Aleksa Vukanović najavljuje nove dobre rezultate crveno-belih u nastavku takmičenja.

- Od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripremnog perioda čekali smo ovaj trenutak, spremali smo se za grupnu fazu Lige šampiona, to je bio naš cilj i srećan sam što smo uspeli da ga ostvarimo. Za tri dana započinjemo učešće u najelitnijem evropskom takmičenju. Odmerićemo snage sa ekipama koje poseduju izuzetan kvalitet, što je za nas motiv da se pokažemo u najboljem svetlu. Znamo da nas očekuju teški rivali, ali ova ekipa je stekla iskustvo u igranju Lige šampiona prethodne sezone koje će im mnogo značiti. Igrači su pokazali su da mogu da se nose sa ekipa iz evropskog vrha a nadam se da ćemo to ponoviti i ove godine - rekao je Vukanović.

Visoki napadač je stigao u Zvezdu u januarskom prelaznom roku, ali su mu saigrači preneli iskustva igranja fudbala na najvišem nivou u Evropi.

- Prošle sezone nisam imao priliku da igram Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, ali su mi igrači pričali kakvo je to iskustvo za njih, kao i koliko im znači sve što su doživeli u tom periodu. Naš stručni štab radi odličnu analizu, potpuno smo spremni da se nosimo sa bilo kojim protivnikom. Rad u Crvenoj zvezdi je izuzetno naporan, temeljan, tako da se osećam potpuno spremno za najveće izazove - ističe Vukanović.

Vukanović je postigao odlučujući gol protiv Jang Bojsa u Beogradu, a najavljuje da će pokušati da nastavi golgeterski niz u Evropi.

- Ja sam napadač, a mi živimo za to da dajemo golove. Naravno da se nadam da ću u i Ligi šampiona zatresti mrežu. Bajern je prva prepreka, ekipa neospornog kvaliteta, sa izuzetnim pojedincima, a mi ćemo dati sve od sebe da takmičenje započnemo povoljnim rezultatom - poručio je Vukanović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića

Obozavam spontane slike i crne haljine ! Slika od pre par minuta, stomaka kao da nema😅 Moja draga @oliveracolovic se potrudila da ova slonica bude ponovo ona stara 💃🏻😂💪🏼

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on May 16, 2019 at 8:19am PDT

Sun is up ☀️ #sundayvibes

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on May 5, 2019 at 4:24am PDT

✨ @bojanvukadinov

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Mar 30, 2019 at 8:08am PDT

Trenerka ➡️ 🖤 @steven_dockman 🖤

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Feb 7, 2019 at 7:23am PST

Ready ✨

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Oct 31, 2018 at 1:18pm PDT

Ako obratite paznju na moje stopalo, shvaticete da stojim na vrelim daskama i poziram 🤣😜🤦🏻‍♀️

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Oct 22, 2018 at 10:01am PDT

Lost in paradise ✨🌴🖇🌙🍯💕 #athens

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Aug 10, 2018 at 5:51am PDT

Ready✨

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Jul 29, 2018 at 6:42am PDT

🔥 @trenerkeshop17 🔥 Meni se svidja slika, ali komsiluku i dalje nije jasno zasto setam ovakva u sred bela dana🤣✔️

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Jul 20, 2018 at 7:54am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.