VILA NA ENFILDU: Liverpul traži OSVETU za sedmicu iz Birmingema

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 09:46

VILA NA ENFILDU: Liverpul traži OSVETU za sedmicu iz Birmingema

Borba za Ligu šampiona.

U jednom od najzanimljivijih duela 31. kola Premijer lige Liverpul na Enfildu dočekuje Aston Vilu.

Meč je interesantan iz više razloga, pogotovo ako se zna da Vila u prvom meču u sezoni na svom terenu u Birmingemu slavila sa neverovatnih 7:2. Tako da nema dileme da Redsi žele osvetu

Liverpul je u poslednjem kolu slavio protiv Arsenala sa ubedljivih 3:0, ali je zatim u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona izgubio u Madridu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Reala sa 3:1.

Četa Jirgena Klopa na sedmom mestu, tri boda udaljena od pozciija koje vode u Ligu šampiona i nema dileme da su im bodovi preko potrebno. I dalje imaju dosta povređenih igrača naročito u poslednjoj liniji tima.

Aktuelni šampion Engleske grčevito se bori za mesto u Ligi šampiona, a danas (16.00) mu u goste dolazi Aston Vila, koja je i dalje u igri za Ligu Evrope. Kec na Enfildu je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Aston Vila.

Aston Vila je na devetoj poziciji. Seriju loših rezultata prekinuli su prošle nedelje kad su posle preokreta na svom terenu savladali Fulam.

Na duelima ova dva tima uvek ima dosta golova. Aston Vila se ne može pohvaliti sjajnim igrama na Enfildu, ali je znala da iznendadi.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.