VIDIĆ PONOVO BEZ FERDINANDA

Izvor: Kurir, 02.Nov.2010, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDIĆ PONOVO BEZ FERDINANDA

Vida bez Rija, Benitez bez Dekija! Kapiten Mančester junajteda dugo je čekao momenat da pored sebe na terenu ima Rija Ferdinanda. Međutim, nakon odlične partije odbrambenog tandema „crvenih đavola“ u subotnjem meču Premijer lige sa Totenhemom, Ferdinand je izostao iz

Vida bez Rija, Benitez bez Dekija!

Kapiten Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << junajteda dugo je čekao momenat da pored sebe na terenu ima Rija Ferdinanda. Međutim, nakon odlične partije odbrambenog tandema „crvenih đavola“ u subotnjem meču Premijer lige sa Totenhemom, Ferdinand je izostao iz tima Aleksa Fergusona u meču četvrtog kola Lige šampiona protiv Burse u Turskoj.

Reprezentativac Srbije će danas (20.45) na stadionu Ataturk u Bursi imati uz sebe 21-godišnjeg Krisa Smajlinga, pa će „šupljikava“ odbrana „crvenih đavola“ biti na još većim mukama.

- Odsustvo Rija iz postave je veliki udarac za nas. Ipak, Junajted ima igrače koji mogu da ga zamene i odigraju na najvišem nivou. Očekujem da se iz Turske vratimo sa tri boda i tako se približimo na korak od plasmana u narednu fazu - kaže Nemanja Vidić.

Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković neće biti od pomoći ekipi Intera u večerašnjem (20.45) duelu sa Totenhemom na Vajt Hart Lejnu. Takođe, trener italijanskog kluba Rafael Benitez na možda ključnu utakmicu za nero-azure stigao je u London i bez golmana Žulija Cezara, Tjaga Mote i Estabana Kambijasa, dok su Maikon i Lusio pod znakom pitanja.

(P. P.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.